۱۴۰۳/۰۹/۰۳

کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت مسکن با صنعتی‌سازی

رییس کانون سراسری انبوه سازان مسکن ایران با بیان اینکه صنعتی‌سازی در بخش ساخت و ساز در کشور نیازمند حمایت و مشوق‌های دولت است.
کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت مسکن با صنعتی‌سازی

به گزارش اخبار ساخته ها؛ محمد مرتضوی رییس کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان ایران گفت: این در حالی است که مشارکت فکری بخش خصوصی و دولت برای یافتن راهکارهای مناسب با هدف بهبود صنعت ساخت و ساز ضروری است و باید نقشه راهبردی برای بخش مسکن ترسیم شود.

وی با بیان اینکه افزایش سرمایه‌گذاری نخستین شرط برای بهبود شرایط مسکن است، اظهار داشت: اصلاح برخی قوانین و آیین‌نامه‌ها، ورود پررنگ بخش خصوصی در حوزه اجرایی و صنعتی‌سازی با هدف بهبود صنعت ساخت و ساز را از دیگر راهکارها برای بهبود وضعیت مسکن در کشور می‌توان عنوان کرد.

رییس کانون سراسری انبوه سازان مسکن با اشاره به افزایش سرعت اجرایی‌کردن پروژه‌ها در بخش ساخت‌وساز با صنعتی‌سازی، تصریح کرد: افزایش سرعت، اولین شاخص صنعتی سازی است، برای مثال پروژه‌ای که در حالت عادی ۳ ساله ساخته و تحویل می‌شود، با استفاده از فناوری‌های نوین و صنعتی‌سازی در پروسه زمانی یک‌ساله به اتمام می‌رسد.

مرتضوی ادامه داد: مولفه دوم، موضوع کیفیت ساخت و کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی در شهرها به‌ویژه کلان‌شهرها است، بخش بزرگی از مصالح در این روش، تجدیدپذیر و در آینده قابل بازیابی هستند، اما متأسفانه با بررسی آمارها، مشاهده می‌کنیم که عملاً توسعه‌گران و انبوه‌سازان ساختمان به سمت صنعتی‌سازی نمی‌روند.

وی با بیان اینکه ویژگی سوم صنعتی‌سازی مسکن را کاهش هزینه‌های ساخت عنوان کرد و افزود: صنعتی‌سازی در حوزه ساخت و ساز علاوه بر کاهش هزینه تولید، مصرف انرژی را به حداقل می‌رساند که مولفه بسیار مهمی است.

رییس کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن به مشکلات صنعتی سازی ساخت و ساز کشور اشاره کرد و ادامه داد: رویکرد صنعتی‌سازی در کشور باید با مشوق‌های دولتی همراه باشد، بدین معنی که برای ترویج صنعتی‌سازی ساخت و ساز باید تمامی دستگاه‌های اجرایی، با انبوه‌سازان تعامل و همکاری کنند.

مرتضوی با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی و برگزاری رویدادهای تخصصی با هدف هدایت سازندگان به سمت صنعتی سازی، بیان داشت: برگزاری نشست‌های تخصصی و ارتباط نزدیک تصمیم‌گیران و سازندگان در نمایشگاه‌ها و رویدادهای تخصصی گره گشای برخی از مشکلات پیش رو در این بخش است.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایرنا

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید