رفع قوانین دست و پاگیر دولتی؛ شرط توسعه صادرات
به گزارش اخبار ساخته ها؛ رامین رزازی مدیر صادرات شرکت دمنده، رئیس کمیسیون صادرات انجمن لوازم خانگی است که از نزدیک با این حوزه آشنایی دارد در نشست خبری، در حاشیه نمایشگاه تاسیسات با اشاره به چالشهای صادرات برای شرکت های داخلی عنوان کرد: باتوجه به اینکه مشکلات صادراتی هر سال در حال افزایش است، باید به این نکته توجه داشت که دلیل آن قوانین دست و پا گیر دولتی است. در حال حاضر به دلیل رکودی که در سال های اخیر در اقتصاد ایران حاکم است، شرکت دمنده نیز با مشکلاتی مواجه شده است.
وی در ادامه گفت: برای خروج از این وضعیت، توسعه صادرات را به عنوان راه حل اصلی پیشنهاد میکنیم. به طور کلی، در سراسر جهان بخش صادرات به عنوان یک راهبرد اصلی برای ایجاد رونق اقتصاد و توسعه کشورها مورد توجه قرار می گیرد. با این وجود، متاسفانه در ایران، مشکلات و موانع زیادی وجود دارد و ما بارها این مشکلات را به مسئولان گوشزد کرده ایم.
رزازی افزود: با توجه به قوانین دست و پا گیر در ایران، ارز صادراتی در دیگر کشورها معمولا به عنوان گران ترین ارز بازار شناخته می شود، در کشور ما بسیار ارزان است. با وجود تمامی امکاناتی که در ایران هست و فضای خوبی در شرکت ها از جمله شرکت دمنده وجود دارد، متاسفانه به دلیل تورمی که در کشور است، بخش توسعه صادرات ما نیز به مشکل برخورده است.
وی اظهار کرد: در هر کشوری که تورم به وجود می آید، صادرات آن کشور توسعه پیدا می کند. از این جهت، ما نیز با بهره گیری از فرصت هایی که به دلیل کاهش ارزش پول در ایران به وجود آمده است، می توانیم با رقبای خود در کشورهای منطقه به لحاظ قیمتی رقابت مناسبی داشته باشیم. متاسفانه با توجه به نرخ ارز و ارز مبادلاتی که تعهد ارزی ایجاد می کند، صادرات در صنایع ما، سال به سال کاهش یافته است. قیمت بالای مواد اولیه تاثیرات زیادی بر فعالیت ما دارد، به طور متال قیمت آهن در بازار جهانی 60 سنت است، اما ما باید آن را با قیمت 1 دلار خریداری کنیمکه این امر باعث شده هزینه های ما را پوشش ندهد.
مدیر فروش شرکت دمنده در پایان گفت: همیشه تنها محصولاتی به عنوان کالای صادراتی موفق محسوب می شود که در آن تعادلی متوازن بین قیمت و کیفیت وجود داشته باشد. شرکت ما در حال حاضر به حدود 18 کشور محصولات خود را صادر می کند که این نشان می دهد که تعادل مذکور در محصولات ما وجود دارد. با این حال، برای رشد بیشتر در بازارهای خارجی، باید این نکته را در نظر داشت که قوانین دولتی و محدودیت هایی که برای تولید کنندگان و صادرکنندگان اعمال می شود، تاثیر زیادی در میزان فروش محصولات دارد.
انتهای پیام/