چه میزان از نیاز کشور به فولاد از خارج تامین شد؟
به گزارش اخبار ساخته ها؛ واردات فولادیها در مدت مذکور سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در انواع مقاطع و محصولات فولادی افزایشی رقم خورده، در مورد شمش تغییری نداشته و برای آهن اسفنجی همچنان صفر است.
براساس آمار ارائهشده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، طی ۶ماه نخست سالجاری مجموع واردات انواع مقاطع فولادی، شمش فولادی و محصولات فولادی حدود یکمیلیون و ۳۴۱هزار تن ثبت شده که برای مقاطع فولادی و محصولات فولادی بین ۴.۹درصد تا ۱۰۲درصد بیشتر شده، اما واردات شمش تغییری نداشته و همان هزار تن در ۶ماهه سال گذشته بوده است. ضمن اینکه کشور همچنان بینیاز از واردات آهن اسفنجی بوده است.طبق آمار، میزان واردات مقاطع طویل فولادی که در ۶ماه ابتدایی سال گذشته ۴۱هزار تن ثبت شده بود، در مدت مشابه امسال به ۴۳هزار تن رسیده و به این ترتیب ۴.۹درصد افزایش یافته است.بیشترین میزان حجم واردات فولاد در مدت مذکور سالجاری مختص محصولات فولادی معادل ۶۷۰هزار تن است که ۱۴۵هزار تن آن در شهریورماه وارد شده است.
میزان واردات محصولات فولادی نسبت به میزان آن در نیمه نخست سال گذشته معادل ۳۵۱هزار تن قریب به ۹۱درصد (۹۰.۹) افزایش یافته است.میزان واردات مقاطع تخت فولادی نیز در مجموع ۶ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۲.۳درصد بیشتر شده و از ۳۱۰هزار تن در مجموع واردات طی ۶ماهه سال گذشته به ۶۲۷هزار تن در مدت مشابه امسال رسیده که ۱۳۸هزار تن آن در ششمین ماه از سالجاری وارد کشور شده است.طبق آمار، واردات شمش فولادی نیز امسال به هزار تن رسیده که همه آن بیلت و بلوم بوده و نیازی به واردات اسلب نبوده و مربوط به سهماه اول است. همچنین واردات آهن اسفنجی در ۶ماهه امسال همچون مدت مشابه سال گذشته، صفر ثبت شده است.
انتهای پیام/