۱۴۰۳/۰۲/۲۰

مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در 50 دانشگاه کشور راه اندازی می شود

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم از راه اندازی مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در ۵۰ دانشگاه کشور خبر داد.
مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در 50 دانشگاه کشور راه اندازی می شود

به گزارش اخبار ساخته ها؛ محمدسعید سیف در سخنرانی برخط در دومین همایش بین‌المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی که با حضور محققان دانشگاه‌های شاخص صنعتی کشور در دانشگاه حکیم سبزواری همراه بود، از راه اندازی مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در ۵۰ دانشگاه کشور خبر داد و افزود:از طریق این مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، دانشجویان طی تعامل با صنایع مختلف با مشاغل آشنا خواهند شد.

وی همچنین تصریح کرد: در کنار مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، به طور میانگین سالانه ۱۰۸ دوره مهارت افزایی در هر دانشگاه کشور برگزار شده است.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهارکرد: به طورحتم فرایند توانمندسازی دانشجویان و آشنایی با حوزه کاری و شغلی در کنار تحصیل در اشتغال هرچه بیشتر دانشجویان موثر خواهد بود.

وی با اشاره به وجود انواع چالش‌های مختلف در حوزه های اقتصادی، صنعت، محیط زیست و انرژی در کشور که برطرف نمودن آنها بر پایه علم و دانش است. تصریح کرد:طی سالهای گذشته وزارت علوم علاوه بر شاخص مقالات به موضوع آموزش مهارت ها، تعداد قراردادهای ارتباط با صنعت و پایان نامه و رساله های تاثیرگذار و تقاضامحور توجه ویژه ای کرده است.

مهندسی

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه توانمندی دانشگاهها به اثرگذاری بیشتر آنها در بهبود شرایط موثر است، گفت: حضور صنایع در محیط دانشگاهی ضروری است چرا که دانشجویان با واقعیت محیط کار آشنا می شوند و مهارتهای شغلی آن‌ها ارتقا می یابد.

سیف همچنین در ارتباط با برنامه های وزارت علوم در تعامل با صنعت افزود: با توجه به شرایط مختلف دانشگاه ها و گستره جغرافیایی باید روش ها و الگوهای مختلفی باید برای ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاهی شکل گیرد.

 

تعامل محققان حوزه مهندسی برق با بخش صنعت هدف همایش موتورها الکتریکی

دبیر اجرایی دومین همایش بین‌المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی گفت: هدف از برپایی این همایش بین المللی ایجاد بستر لازم برای تعامل بیشتر دانشمندان و محققان این دانش پرکاربرد در گرایش های مختلف حوزه مهندسی برق با کارشناسان و مدیران اجرایی صنایع است.

وی افزود: پژوهشگران و استادانی از دانشگاه های فرانسه، شیلی، عراق، اکوادور و ایتالیا نیز در این همایش بین المللی شرکت دارند.

این عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در مجموع ۶۸ عنوان مقاله به دبیرخانه همایش بین المللی ژنراتورهای الکتریکی ارسال شده است که پس از داوری توسط کمیته علمی، شامل اساتید دانشگاه های شریف، امیر کبیر، خواجه نصیرالدین و شهید بهشتی بودند، ۴۶ عنوان آن برای ارائه در همایش پذیرفته شده است.

روشنفکر افزود: مقالات پذیرفته شده در قالب هفت پنل علمی در روزهای دهم و یازدهم اسفند به صورت حضوری و مجازی ارائه می شود.

مهندسی

صنایع ماشین های الکتریکی جوین نمونه موثر ارتباط صنعت با دانشگاه

بر اساس گزارش وزارت علوم، مدیرعامل شرکت صنایع ماشین های الکتریکی جوین نیز گفت: این شرکت نمونه موثر ارتباط صنعت با دانشگاه است و هم اینک با چهار دانشگاه کشور ارتباط کار مستقیم دارد.

محمد رستمی افزود: شرکت صنایع ماشین های الکتریکی جوین مهد مهندسی است و طرحهای تحقیقاتی در آن وجود داد چنانکه صنایع بزرگ کشور برای حل مسئله به این شرکت مراجعه می‌کنند که این موضوع ارتقای سطح علمی و صنعتی جمکو را فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: برای نمونه تولید الکتروموتور غول پیکر سنکرون با توان الکتریکی چهار هزار اسب بخار برای نخستین بار در کشور در شرکت جمکو یکی از دستاوردهای ارتباط بخش صنعت با دانشگاه بوده است.

مدیرعامل شرکت صنایع ماشین های الکتریکی جوین گفت: این شرکت آماده همکاری با طرح های پژوهشی و دانشگاهی است و در این راستا ایجاد مرکز نو آوری در دانشگاه حکیم فرصت مناسبی را برای تعامل بیشتر دانشجویان با بخش صنعت ایجاد کرده است.

رستمی خاطرنشان کرد: شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین در سال‌های اخیر و در شرایط تحریم اقدام به ساخت الکتروموتورهای مورد نیاز بخش صنایع بزرگ کشور کرده‌ است.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایرنا

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید