صنعت بازیافت به کمک ساخت خانههای ارزان قیمت آمد
این شرکت خانه هایی ارزان را با استفاده از پلاستیک بازیافتی در چاپ سه بعدی سقف، کف و دیوار می سازد. بخش هایی از خانه که با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی قابل ساخت نیستند نیز در کارخانه کالور سیتی این شرکت تولید می شوند.
راس مگوایر و جین ایدلمن، بنیانگذاران شرکت اژر پرینتد هومز، یک هدف در ذهن خود داشته و آن توسعه سریع تر، اقتصادی تر و با تاثیرات بسیار کمتر زیست محیطی خانه ها بوده است.
نخستین مجموعه از خانه های اژر پرینتد هومز در حال توسعه هستند و قیمت آنها از 39900 دلار برای یک واحد استودیویی آغاز می شود.
این در شرایطی است که خانه های چاپ شده اژر در اندازه های مختلف شامل استودیو، تک خوابه یا دو خوابه قابل سفارش هستند. این واحدها از 180 فوت مربع تا 900 فوت مربع (17 متر مربع تا 84 متر مربع) مساحت دارند.
یک چاپگر سه بعدی می تواند کف، سقف و دو دیوار یک خانه را تنها در یک روز چاپ کند. همچنین، چاپگر توانایی ایجاد کانال هایی برای لوله کشی و سیم کشی را دارد.
در همین حال، دو دیوار دیگر که چاپ سه بعدی نمی شوند شامل پنل های از پیش مهندسی شده همراه با درها و پنجره ها می شوند.
در شرایطی که طی روز نخست بدنه خانه شکل می گیرد، در روز دوم نیز سیم کشی ها و لوله کشی ها درون این بدنه انجام می شوند.
برخلاف خانه های چاپ سه بعدی شده دیگر که با بتن ساخته می شوند، این چاپگر سه بعدی از پلاستیک برای ایجاد ساختار خانه های شرکت اژر پرینتد هومز استفاده می کند.
این به شرکت اژر پرینتد هومز اجازه می دهد تا از قدرت پلیمرهای پلاستیک بازیافتی استفاده کرده و خانه ها را 70 درصد سریعتر و 20 تا 30 درصد ارزانتر از روش های ساخت و ساز موجود، شکل دهد.
اژر پرینتد هومز مفتخر است که به عنوان نخستین شرکت در زمینه چاپ سه بعدی ساختارهای کامل با استفاده از مواد پلیمری پلاستیکی بازیافتی فعالیت می کند و همچنین در زمینه ارائه روشی پایدار برای ساخت و ساز مسئولانه برای نسل های آینده پیشگام است.
بنابر گزارشی که به تازگی منتشر شده است، کمبود نزدیک به یک میلیون واحد مسکونی در ایالت کالیفرنیای آمریکا وجود دارد. این واقعیت همراه با افزایش قیمت خانه به ایجاد مشکل گسترده بی خانمانی در شهرهایی مانند لس آنجلس و سن فرانسیسکو منجر شده است.
شرکت اژر پرینتد هومز برای یکی از نخستین پروژه های خود بحث در مورد توسعه خانه های کوچک برای افراد بی خانمان را دنبال می کند.
انتهای پیام/