اصلیترین رکن داشتن اقتصاد دانش بنیان، اعتباردهی به این نظام است
به گزارش اخبار ساخته ها به نقل از شادا، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در این مراسم که به میزبانی وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: رسیدن به اقتصاد دانش بنیان بدون داشتن یک نظام دقیق ارزشگذاری داراییهای نامشهود و اعتبار دهی به آن صرفا یک تخیل است. وی با بیان اینکه صد کشور بزرگ دنیا در زمینه تکنولوژی را مورد بررسی قرار دادیم بیان داشت: ۹۵ درصد ارزش بازار این شرکتها مربوط به داراییهای نامشهود بوده است که این نشان از اهمیت داراییهای فکری در بین کشورهای توسعه یافته است.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه در حال حاضر نظام ارزشگذاری در سه مورد تکمیل و آماده شده است؛ اظهار داشت: این سه مورد شامل تشخیص هزینههای تحقیق و توسعه و استاندارد سازی این تشخیص، بحث ثبت و زیر ساختهای آن و همچنین بحث ارزشگذاری در نظام جدید است.
وی در ادامه تاکید کرد:، اما آنچه که از این به بعد حائز اهمیت است و با اجرای آن اتفاقات چشم گیری در کشور و آینده اقتصاد ایران رقم خواهد خورد؛ مساله اعتباردهی به این نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود و بکار بستن عملی آن در بستر اقتصاد کشور است که سبب جمع کردن نقدینگی سرگردان در جامعه، کاهش تورم و رونق تولید و اشتغال خواهد شد.
دهقانی فیروز آبادی تصریح کرد: اینکه شرکتهایی که چندین برابر داراییهای مشهود خود داراییهای نامشهود دارند بتوانند از تسهیلات و امکانات نظام بانکی و حتی بیمهای بهره ببرند؛ نیازمند کمک وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در این زمینه است. وی در پایان سخنان خود خواستار تسریع و تسهیل راه اندازی بازار نوآوری و سرعت گیری روند پذیرش صندوقهای پژوهش و فناوری به عنوان رکن ضامن در انواع روشهای تامین مالی بورس شد. گفتنی است دستور العمل نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور و وزارت امور اقتصادی ودارایی تکمیل شده است و امروز از آن رونمایی گردید.
انتهای پیام/