۱۴۰۳/۰۷/۲۷

خرید خانه رویا شد

بازرس اصلی کانون سراسری انبوه سازان مسکن گفت: هزینه های جاری در تولید مسکن و اجاره بها از عوامل مهم افزایش حاشیه نشینی و پشت بام نشینی است.
خرید خانه رویا شد

به گزارش اخبار ساخته ها؛ افشین کربلایی صباغ بازرس اصلی کانون سراسری انبوه سازان مسکن گفت: یکی از معضلات اقتصاد کشور این است که با افزایش نرخ دلار قیمت همه اقلام گران می شود اما با افت آن قیمت ها به نرخ گذشته بازنمی گردد.

بازرس اصلی کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان کشور افزود: عدم ثبات در بازار موجب شده تا افراد با هر نرخی کالای خود را بفروشند که این موضوع نیز در بازار مسکن هم وجود دارد.

صباغ با بیان این نکته که قیمت مسکن نسبت به سال های گذشته ۱۵ برابر شده، یادآورشد: انبوه سازی که در سال ۹۷ با یک میلیارد تومان به ساخت مسکن می پرداخت در حال حاضر با بیش از ۱۵ میلیارد به ساخت و ساز می پردازد.

وی ادامه داد: قیمت ها در بازار مسکن به صورتی است که اگر فردی برای خرید اقدام کند باید ماهانه فقط بیش از ۲۰ میلیون تومان برای تهیه مسکن در نظر بگیرد که برای قشر زیادی از جامعه این فرایند مقدور نیست .

بازرس اصلی کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر خرید مسکن در کشور برای مردم به رویایی دست نیافتنی تبدیل شده و بسیاری از مردم امیدی به خرید خانه ندارند.

صباغ با اشاره به اینکه تورم ۴۷ درصدی در اقتصاد کشور مشکلات متعددی ایجاد کرده، اضافه کرد: هزینه های جاری در تولید مسکن و تورم از عوامل مهم و موثر بر افزایش حاشیه نشینی و پشت بام نشینی در کشور محسوب می شوند.

وی افزود: به واسطه افزایش قیمت مسکن بسیاری از مالکان قیمت اجاره بها را افزایش می دهند زیرا افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی نرخ اجاره که دولت تعیین کرده برای مالکان کفایت نمی کند.

به گفته بازرس اصلی کانون سراسری انبوه سازان مسکن، باید در سیاست های بخش اقتصادی کشور بازنگری کلی شود و ارزش پول ملی افزایش یابد و ساخت و ساز مسکن به سوی صنعتی شدن حرکت کند تا قیمت تمام شده آن کاهش یابد.

صباغ مسکن اجاره ای دولتی را یکی از راهکار های ثبات در بازار مسکن اعلام کرد و گفت: دولت با این کار می تواند دغدغه مسکن جامعه را از بین ببرد و برای آن نیاز است تا با انبوه سازان کشور مشارکت کند.

وی اظهار کرد: تبعات افزایش نرخ دلار که در ماه های اخیر شاهد آن بودیم در خرداد ماه سال جاری خود را نشان داده و موجب افزایش چندبرابری قیمت مسکن در کشور خواهد شد.

به گفته صباغ، کسری بودجه دولت، کمبود منابع مالی و چاپ بی رویه پول ملی در کشور از عوامل تورم هستند و پیش بینی می شود در شش ماهه ابتدایی سال شاهد تورم ۶۰ تا ۷۰ درصدی خواهیم بود.

بازرس اصلی کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان کشور در خاتمه بیان کرد: کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی در حوزه مسکن و افزایش سقف آن شاید بتواند وضعیت قیمت های مسکن را تا حدودی بهبود ببخشد.

انتهای پیام/

منبع خبر: بازار

نظر خود را درباره این خبر ثبت نمائید