ایمنسازی گود برج میلاد به کجا رسید؟
به گزارش اخبار ساخته ها؛ سیدجعفر تشکری هاشمی از عمیقترین گودِ مجاورِ مرتفعترین برج پایتخت بازدید کرد و با اشاره به طراحیهای گذشته این گود پُرخطر و لزوم ایمنسازی آن، اظهارداشت: پیشبینی ما برای ساخت طرحهای بزرگتر انجام شده بود اما بنا بر نوع سازه، تصمیم گرفته شد تا ساختمانهایی با ارتفاع کمتر ساخته شوند و در قالب کاربریهای فرهنگی و اجتماعی مورد استفاده قرار گیرند.
وی درباره سیستمهای پایش و ارتقای سطح ایمنی این ساختمانها، افزود: بعد از تحقیق و بررسی سه طرح جامع یعنی خاکریزی، استفاده از سازههای نگهبان و سازههای مقاومی که ایمنی بیشتر و هزینه کمتری دارند، انتخاب کردیم تا در این شرایط، بتوانیم قسمتهای زیرین این طرح را با کاربری پارکینگ خودرو، برای مراجعهکنندگان قابل استفاده کنیم.
تشکری هاشمی با تأکید بر اینکه همه این سازهها باید ماندگاری و مقاومت بالایی داشته باشند و برای اجرای آنها، سرمایهگذاران مناسب مورد استفاده قرار گیرند، گفت: با توجه به همجواری دیوارههای این طرح و ساختمان سالن همایشهای برج میلاد، ایمنسازی گود و ساخت طرح یادشده به هیچ عنوان نباید به ساختمان اصلی برج صدمهای وارد کند و باید از جدارههای ایمنتری استفاده کنیم تا با وجود آب و فاضلاب اصلی با چالش جدیدی روبهرو نشویم.
وی تصریح کرد: روند اجرای این طرح، اساسی و اصولی در دست اجراست و شورای شهر نیز این قول را میدهد تا همه تلاش خود را برای سرعت بخشیدن به روند طرح با رعایت جوانب ایمنی و کیفیت و رفع موانعی که بر سر راه آن قرار دارد، انجام دهد.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران افزود: ایمنسازی این سازهها نیاز به حسگرهایی برای پایش وضعیت برج دارد که سعی میکنیم تا بودجه مورد نیاز آن را با توجه به مستندات لازم تأمین کنیم.
این عضو شورای اسلامی شهر با استناد به گزارشهای ارائه شده توسط معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و مسئولان طرح و مدیران برج میلاد، گفت: علاوه بر بازدید از وضعیت طرح، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات ساختمان اصلی برج میلاد نیز قرار گرفتیم و تصمیم گرفته شد تا هر چه سریعتر، در جلسهای با مدیر برج میلاد، ضمن شناسایی دقیقتر مسائل و مشکلات موجود، چگونگی رفع آنها و نگهداشت این سازه شاخص پایتخت برگزار شود.
انتهای پیام/
منبع خبر: ایرنا