پیشنهاد اصناف درباره دریافت کارمزد از تراکنشها
به گزارش اخبار ساخته ها؛ در سومین اجلاس هشتمین دوره هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران، بودجه ۱۴۰۲ اتاق اصناف ایران که پیشتر، دو نوبت برابر با سه دوازدهم بودجه ۱۴۰۱ برای هزینهکرد شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲ مصوب شده بود، با رأی الکترونیک هیأت نمایندگان اتاق اصناف ایران به تصویب رسید. همچنین اعضای شش کمیسیون عمومی اتاق اصناف ایران نیز با رأی الکترونیک اعضای اجلاس انتخاب شدند.
حسین طاهرمحمدی در این اجلاس، درباره نتایج سفرهای استانی تصریح کرد: اگرچه برخی از مشکلات عمومی و در تمامی استانها مشترک است، اما مشکلات و ظرفیتهای خاص نیز وجود دارند که در بازدیدهای میدانی مشخص میشوند.
رئیس اتاق اصناف ایران افزود: در این سفرها، بعضاً اتاقهای اصناف همجوار نیز دعوت شدند که نتایج بهتری داشت. همچنین برگزاری جلسات هم اندیشی با نمایندگان مجلس در استانها نیز از مهمترین اقداماتی است که در برخی از این استانها عملی شد که امید است در سایر استانها نیز تکرار شود چرا که جلسات هم اندیشی با نمایندگان مجلس اگرچه در تهران انجام میشود، اما کیفیت این جلسات در موطن نمایندگان اصناف و نمایندگان مجلس با حضور هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران کمک خواهد کرد تا مسائل با دقت نظر بیشتر و فرصت کافی مورد بررسی قرار گیرند.
طاهرمحمدی با بیان اینکه یکی از مواردی که با مجلس بررسی شده ارائه پیشنهادات برای تدوین برنامه هفتم توسعه است، گفت: در دیدار با نمایندگان در استانها برخی از موارد در جلسات طولانی مطرح میشود و خواستههای جامعه صنفی در این جلسات با استدلالهای حقوقی مطرح میشود. از جمله اینکه به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم پیشنهاد دادیم اجرای تبصره ۱ ماده ۲۲ در طول برنامه هفتم که پنج سال است، کان لم یکن تلقی شود، البته پیشنهاد حذف تبصره یا احراز آرای دو سوم را نیز ارائه کرده ایم.
وی گفت: قصد داریم کارگروههای ملی و کمیتههای تخصصی را در اتاق اصناف ایران داشته باشیم. این مصوبه را داریم که برای هر شغل یک کارگروه ملی درست کنیم تا مشکلات آن شغل را احصاء کنند و مثلاً بگویند زیتون فروشان چه مشکلات خاصی در مالیات، بهداشت، صادرات و واردات و …. دارند. تشخیص این مشکلات و ظرفیتها باید با خود صاحبان این مشاغل باشد که در تعیین اعضای آن هیأت نمایندگان اتاق اصناف ایران اولویت دارند.
رئیس اتاق اصناف ایران افزود: نامهای را برای رئیس جمهور در خصوص دریافت کارمزد از تراکنش کارتخوان ها تهیه کرده ایم. ما مخالفتی با این موضوع نداریم اما در نظر داریم بانک اصناف را تشکیل دهیم تا سود حاصل از این تراکنشها در بانک اصناف جمع آوری شده و برای خود اصناف هزینه شود.
وی افزود: به زودی تفاهم نامه آموزش قوانین مالیاتی را با سازمان امور مالیاتی به امضا خواهیم رساند. در خصوص سامانه نوین اصناف نیز بررسیهای دقیقی داشته ایم و جلساتی را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار کرده و مشکلات سامانه را مطرح کرده ایم.
انتهای پیام/
منبع خبر: مهر