پنجمین کنفرانس ملی مدیریت ساخته ها
به گزارش اخبار ساخته ها؛ پنجمین کنفرانس ملی مدیریت ساختهها، همزمان با سالروز واقعه تلخ ساختمان پلاسکو، با هدف تبدیل دانش عملی مدیریت ساختمان برای جلوگیری از حوادث آینده در دانشگاه معماری و هنر پارس برگزار می شود.
حادثه ساختمان پلاسکو، به مثابه زنگ خطری برای بازبینی و تأمل در اصول و رویکردهای مدیریت درست بود. کوتاهی در مراقبت و نگهداشت از این بنا، نشان داد که چگونه نبود دانش کافی و عملی در مدیریت ساخته ها میتواند به چنین مصیبتهایی منجر شود. از این رو، این تاریخ بهعنوان نمادی از اهمیت و اجتنابناپذیری به کارگیری دانش تخصصی در مدیریت ساخته ها مطرح میشود. کنفرانسی که برپا شده، با این هدف مهم و درسآموز، در دل خود این پیام را نهفته دارد که باید دانش مدیریت ساختمان را به عمل تبدیل کنیم تا از وقوع چنین فجایعی در آینده پیشگیری نماییم. این نشست علمی، امیدوار است تا با گرد هم آوردن صاحبنظران و متخصصین این حوزه، گامی مؤثر دراین جهت بردارد.
اهداف اجمالی پنجمین کنفرانس ملی مدیریت ساخته ها
• افزایش درک و حساسیت عمومی نسبت به مدیریت بهتر ساخته ها
• توسعه کاربردی دانش، ابزارها و تکنیک های دانش مدیریت ساخته ها
• ایجاد مبانی نظری درک شایستگی های اصلی تشکیل دهنده دانش مدیریت ساخته ها
• نوآوری در زمینه های علمی و تحقیقاتی دانش مدیریت ساخته ها و کمک به پیشرفت و گسترش مرزهای جهانی این دانش
• اشاعه و تولید دانش بومی مدیریت ساخته ها متناسب با ویژگی های فرهنگی، اجتماعی و فنی خاص کشور
اهداف و محوریت کنفرانس
عدم بهرهبرداری درست و اصولی از مدیریت بناهای تجاری، مسکونی، و اداری، تأثیرات ناگواری را در عرصههای مختلف اقتصادی و اجتماعی به همراه آورده است.. از این رو، اهمیت بهکارگیری و توسعه دانش مدیریتی در این بخش، اکنون بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. باید طریق برنامههای کاربردی و عملیاتی، این دانش را در سطح گستردهای در سراسر کشور توسعه داد و با استناد به ماده بیست و دوم مقررات ملی ساختمان که بر “مراقبت و نگهداری” مناسب از ساختمانها تأکید دارد، بر الزام قانونی آن تاکید داشت . بدین منظور، در سال جاری، کنفرانس ملی با تمرکز بر “ضرورت توسعه دانش کاربردی مدیریت ساختمان” به عنوان هدف اصلی خود اعلام گردیده است. انتظار میرود که این رویداد علمی بتواند به عنوان محرکی برای اتخاذ گامهای موثر و مثبت در این زمینه عمل نماید و به بالندگی و ارتقاء این حوزه حیاتی کمک شایانی کند
معرفی کارگاه ها و سخنرانی ها
تاریخ برگزاری:
۳۰ دی و ۱ بهمن ماه ۱۴۰۲
ارتباط با دبیرخانه کنفرانس:
iranfmc@pu.ac.ir
t.me/pfmconference
Instagram.com/facilitiran
انتهای پیام/
منبع خبر: دانشگاه معماری و هنر پارس