ترجیح گردشگران برای اقامتگاه بوم گردی بجای هتل های لوکس
به گزارش اخبار ساخته ها؛ حامد لنگری زاده مسؤول واحد بوم گردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: این اقامتگاه ها در طول سال میزبان تعداد زیادی از گردشگران داخلی و خارجی هستند.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان در حوزه اقامتگاه های بوم گردی، هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی در رتبه نخست کشوری قرار دارد که این اقامتگاه ها در همه نقاط استان به صورت پراکنده وجود دارند، گفت: ایجاد اقامتگاه بومگردی در مناطق گردشگری دور افتاده از اولویتهای اداره کل میراث فرهنگی است.
مسؤول واحد بومگردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه اقامتگاه های بوم گردی خانههای روستایی هستند که امکان خدماتدهی به گردشگران را دارند و نمونه ای از کسب و کارهای کوچک مقیاس با مالکیت محلی هستند، افزود: هدف از ایجاد اقامتگاه های بوم گردی، تداعی کردن زندگی روستایی برای مردم شهرنشین است.
وی با اشاره به اینکه مهمانان خارجی که به استان کرمان وارد می شوند علاقه زیادی به حضور در این اقامتگاه ها و آشنایی با سبک زندگی روستایی و سنت های ایرانی دارند، گفت: خانه های بوم گردی باتوجه به ظرفیتی که در بیان سنت ها و آداب زندگی محلی هر منطقه دارند از سویی و از سوی دیگر هزینه های کمتر همواره مورد علاقه گردشگران بوده اند.
لنگریزاده با اشاره به جاذبه های گردشگری بسیاری که در مناطق مختلف استان کرمان بویژه در مناطق روستایی وجود دارد، بیان کرد: اقامتگاه های بومگردی در معرفی این جاذبهها و جذب گردش به مناطق بسیار اثرگذار هستند.
وی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه اقامتگاه های بومگردی سرآمد دیگر استانهای کشور شده است و بومگردی های ما تاکنون عملکرد خوبی داشته اند، افزود: خانه های بوم گردی روستایی ما در استان کرمان تاکنون با حفظ سنت ها و آداب و رسوم هر منطقه و با بهره گیری از صنایع دستی همان منطقه و همچنین طبخ غذاهای محلی و برپایی سنت های محلی تاثیر زیادی در جذب گردشگر در نقاط مختلف استان کرمان داشتند.
مسؤول واحد بوم گردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به پایین بودن سرمایه لازم برای راهاندازی اقامتگاه های بومگردی و حمایتهایی که در این حوزه می شود، گفت: این نوع کسب و کارها با امکانات ابتدایی قابل راهاندازی است و از آنجا که معمولاً توسط خانوادهها اداره می شوند فرصت شغلی برای بانوان و دیگر اعضای خانواده هم فراهم می شود.
وی با بیان اینکه ایجاد این اقامتگاه های بوم گردی علاوه بر اشتغالزایی نه تنها از مهاجرت مردم از روستاها به شهر جلوگیری می کند که مهاجرت معکوس به روستاها را هم شاهد هستیم، افزود: در کنار خدماتی که در یک اقامتگاه بومگردی به گردشگرن ارائه می شود، عرضه صنایع دستی هر منطقه، سوغات محلی و محصولات کشاورزی و لبنی نیز می تواند برای آنها درآمدزا باشد.
منبع خبر: خبرگزاری فارس- کرمان سایت خبری خبربان
انتهای پیام/