بازدید مدیر عامل شهر صنعتی کاوه از دو واحد تولیدی
به گزارش اخبار ساختهها؛ دکتر افرند در نشست با مدیران شرکت فن آوران ارتباطات و اطلاعات نیتا ، به نامگذاری امسال به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: مهمترین رویکرد شرکت شهر صنعتی کاوه، ارائه خدمات مطلوب به صنایع و توسعه زیر ساخت ها در راستای رونق تولید و اشتغالزایی می باشد.
وی اظهار داشت: بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی گامی در جهت حل موانع و مشکلات تولید و رونق اشتغال است و مشکلات مطرح شده توسط مدیران صنایع در این بازدیدها به جد پیگیری و برای حل آنها تلاش خواهد شد.
دکتر افرند تصریح کرد: شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه در حوزه اختیارات خود در حمایت از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان و رفع موانع آنان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
وی یادآور شد: توجه به شعار سال ۱۴۰۱ که مقام معظم رهبری با درایت، نکته سنجی و هوشمندی “تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین” نامگذاری کرده اند را باید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست.
مدیر عامل شهر صنعتی کاوه ادامه داد: با توجه به اینکه امروز اولویت و مسئله جدی کشور، مسئله اقتصاد است، این شعار از سوی مقام معظم رهبری برای امسال انتخاب شده؛ چرا که تولید و توسعه آن کلید رفع مشکلات اقتصادی کشور و کسب رضایت عمومی جامعه است و در واقع تولید ملی، راه اصلی عبور از سختیها و دشواریهای اقتصادی و معیشتی کشور است.
دکتر افرند گفت: تولید دانشبنیان نیز سبب افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری میشود، بنابراین باید به دنبال تولیدی برویم که دانشبنیان و اشتغالزا باشد، چرا که اگر تولید بر مبنای دانش پیشرفته روز نباشد و سبب اشتغالآفرینی نشود، مشکلات اقتصادی کشور را رفع نمیکند و مؤثر نخواهد بود.
گفتنی است شرکت فن آوران ارتباطات و اطلاعات نیتا فعال در حوزه طراحی، تولید و ساخت و مونتاژ تجهیزات الکتریکی، الکترونیکی ، مخابراتی، تلفن همراه می باشد.
استفاده حداکثری از ظرفیت ریلی منطقه ویژه اقتصادی کاوه
در ادامه مدیر عامل شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه در نشست با مدیران کارخانه هنکل پاک وش گفت : استفاده حداکثری از ظرفیت ریلی منطقه ویژه اقتصادی کاوه علاوه بر کاهش قیمت تمام شده کالا ، زمینه ساز رونق اقتصادی در شرایط تحریم می شود.
دکتر افرند افزود: شرکت شهر صنعتی کاوه با تکمیل و ایجاد زیر ساختهای ریلی ازجمله بازسازی سکوی تخلیه و بارگیری ،به روز رسانی ماشین آلات تخلیه و بارگیری ، ارائه خدمات گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ،ایجاد بیش از ۸۰ هزار متر مربع انبار سرپوشیده کالا در منطقه ویژه اقتصادی کاوه ، وجود باسکول ریلی و ایستگاه اختصاصی راه آهن زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت ریلی در شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه فراهم آورده است .
وی ادامه داد : توسعه حمل و نقل ریلی با توجه به ظرفیت های عظیم شهر صنعتی کاوه به عنوان بزرگترین شهر صنعتی کشور و منطقه ویژه اقتصادی کاوه با داشتن یکی از بزرگترین مجموعه انبارهای سرپوشیده کشور امری ضروری است .
مدیر عامل شهر صنعتی کاوه افزود: شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه با برخورداری از واحدهای صنعتی و تولیدی متنوع یكی از قطب های صنعتی در كشور است كه با توسعه حمل و نقل ریلی در بخش های مختلف می توان برای توسعه و آبادانی منطقه گام برداشت.
گفتنی است ؛کارخانههای هنکل پاک وش تولید کننده مواد شوینده و بهداشتی می باشد.
انتهای خبر/
منبع خبر: شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه