بیتکوین در مرز انفجار؟
به گزارش اخبار ساخته ها؛ این دارایی که بر اثر هجوم فشار تقاضاکنندگان در حال یکهتازی در بازارهای جهانی است برآوردها را در خصوص تاریخ رکوردشکنی خود در سال ۲۰۲۴ دستخوش تغییر کرد.
روند صعودی داراییهایی کریپتو برای چهارمین روز متوالی ادامه داشت و سبب شد بیتکوین از کانال 51هزار دلاری به کانال 64هزار دلاری در روز چهارشنبه صعود کند. البته این روند ادامهدار نبود و این دارایی پس از ساعاتی از روز بار دیگر به کانال 62 هزار دلاری بازگشت. گفتنی است که روند صعودی این دارایی همچنان تحت تاثیر رویداد هاوینگ و در پی آن محدودیت عرضه بیتکوین، افزایش تقاضا و در نهایت افزایش قیمت آن معاملهگران و سرمایهگذاران را به خود جذب کرده و هجوم آنها در انفجار قیمت بیتکوین نقش بسزایی ایفا کردند. بررسیها حاکی از آن است که آخرین هاوینگ مربوط به سال 2020 بوده و پیشبینی میشود که در 18 آوریل 2024 دوباره رخ بدهد.
زمان خرید بیتکوین فرا رسید؟
طبق نظریههای ارائه شده از سوی کارشناسان، تب و تاب رمزارزها در موقعیتی که دلار جهانی در دوراهی تصمیم کمیته بازار باز فدرال رزرو در خصوص تغییر سیاستهای پولی در نوسان است و فلز زرد نیز که تابع این شاخص است در بازه 2030 تا 2040 دلاری در حال معامله است میتواند گزینه مناسبی برای سرمایهگذاری باشد. اما باید به ریسکهای آن نیز نگاهی انداخت. گرچه شتاب قیمتی بیتکوین و اتریوم سر و صدای زیادی میان سرمایهگذاران و معاملهگران ایجاد کرده، اما این به معنای رشد ادامهدار این دارایی نبوده و ریزش 5 تا 10 درصدی قیمت آن به صورت روزانه دور از انتظار نخواهد بود. ریسک آن بالا بوده و دارایی سوداگرانهای به شمار میرود که میتوان در مدت کوتاهی از آن کسب درآمد کرد، اما نباید از این نکته غافل شد که بیتکوین با خرید و فروش معاملهگران بزرگ بازار با نوسان بسیاری همراه خواهد شد که از بیثباتی و ریسک زیاد آن حکایت دارد. در آخر آنها تاکید کردند که سرمایهگذاری در صندوق S&P، اوراق قرضه و سهام از ریسک کمتری برخوردار خواهد بود، اما میانگین سود سالانه آنها بیش از 10 درصد است که نسبت به سودهای ریسکی بیتکوین ناچیز به حساب میآید، اما میتوان از امنیت دارایی خود اطمینان حاصل کرد.
طلا در هاله ابهام
بررسیها نشان میدهد که در مقابل رشد بیسابقه رمزارزها، طلای جهانی بر اثر سخنرانی برخی از مقامات فدرال رزرو از جمله میشل بومن و جان ویلیامز از اعضای فدرال رزرو مبنی بر موکول کردن سیاستهای پولی انبساطی به ماههای آتی، در هالهای از ابهام قرار دارد. فلز درخشان در آخرین روز از هفته معاملاتی بازارها در اواسط روز جمعه در بازه 2050 تا 2060 در حال معامله بود و شاخص دلار نیز همچنان در بالای کانال 104 واحدی در حال نوسان بود. این درحالی است که در هفته گذشته این شاخص به کانال 103 واحدی تنزل یافته بود و سخنان این دو مقام سیاسی- اقتصادی بار دیگر دلار جهانی را احیا کرد. نوسان دلار جهانی پیش از نشست فدرال رزرو فلز زرد را بر سر دوراهی قرار داد.
انتهای پیام/
منبع خبر: دنیای اقتصاد